Ao Nang i Krabi - ditt semesterparadis!

Skapa minnen på underbara utflykter

Det finns många olika utflykter man kan göra. Som vi nämner på denna sida så skall man definitivt åka ut till de närliggande öar och stränder och njuta av denna vackra natur. Men det finns även andra spännande utflykter som kan bokas på de lokala resebyråer. Vi presenterar nedan några alternativ, men på plats hittar ni många andra också!

Jungel tour
Denna tur är oftast en hel dag. Man börjar att ta sig igenom Klong Tom distriktet där man producerar gummi och palmolja. Vidare kommer man till de varma källorna och kan få bada en stund och ta det lungt. Vidare ger man sig in i jungeln, den tropiska upplevelsen, för att avsluta turen där vid Hin Perng vattenfallet med lite bad. Efter lunch beger man sig vidare till Tiger Cave, ett lokalt tempel. Kommer tillbaka till hotellet på eftermiddagen.

   
Hong ön
Det finns en del olika utflykter till denna ö. Utflykten sker med speedbåt, då avstånden är ganska stora. Man gör även stop på denna utflykt på Pakbia ön och Lading ö, som är två outvecklade öar med underbar natur och magnifika stränder. Man får chansen att mata fiskar och bli ett med naturen. Utflykten vara oftast en hel dag. Ta med kamera och badkläder!!
  
Forsräning
En helt underbar utflykt för de som vill ha lite späning. Finns som endagsutflykt eller tvådagars. Man kan kombinera ihop denna med elefantridning. Priserna är mellan 2600 (1700 för barna) - 3700 Baht per person beroende på utflykten.  
  
Khao Panom Bencha Forest
Utflykten är underbar om man vill uppleva naturen och se lite av den lokala dleen av Krabi. Man besöker Tiger Grottan, får simma i en lagun, besöker Sea Gypsy Villahe, en fiskfarm och får se Mangrove Forest. C. pris 900 Baht (700 Baht för barn).
 
Kajakutflykter
Paddla på och ha kul i underbar natur. Det finns många lokala utflykter för att paddla och de flesta tar er till Mangroves Forest, med fantastiska upplevelser. Finns olika typer av utflykt som kombinerar ihop elefantridning och mycket annat.  Man kan även få paddla och snorkla på Hong ön!
 
Dykning
Kommer ni till Krabi och Ao Nang så har ni hela regionen tillsmamans med Phi Phi som arena för fantastisk dykning. i Ao Nang finns massor av olika dykcentra, svenska, danska, tyska, holländska och thailändska. Bara att välja och vräka!
 
Vattenfall
Det finns en fåtal vattenfall i Krabi regionen. En av de mest intressanta ligger i Nakonsithamrot regionen utanför Krabi. Det finns utflykter dit, men få då det tar tid och är mödosamt att ta sig fram till vattenfallet. Nationalparken, Khao Phanom Bencha National Park, har två vattenfall, nämligen Namtok Huai Sad och Nomtok Huai To. Till sist har vi Hin Phoeng Waterfall, som ligger utanför Tambon Klong Phon. Det är tre-nivås vattenfall som är närmare 750 meter högt.
 
Design och lösning - Terabyte Nordic