Ao Nang i Krabi - ditt semesterparadis!

Stränder runt om i Ao Nang

 

Stränderna runt om Ao Nang är underbara. Det finns ingen turist som kan förneka detta faktum. Man skall inte bli besviken på själva stranden i Ao Nang för den är inte fin om man mäter i Thailändska mått.

Man kan annars välja Napharat stranden som ligger strax intill Ao Nang. Dock är denna lite stening och inte många väljer att ligga där, fast man ser folk ibland ligga mitt i stranden eller sitta och ta en picknik i den norra delen, där även många Thailändare sitter under träden och tar en paus med en bit mat.

 

 

Men bara några minuter med en långsvansbåt (longtail boat) och ni hamnar snabbt på Railay som har en underbar strand om av klippor, grönska och har rent och fint vatten.

 

Ni kan åka vidare till Phra Nang stranden eller ta landvägen genom att gå igenom Railay. Tror detta strand betecknas som ett av de finaste i Thailand, ja t.o.m. i världen.

Sedan kan ni bege er vidare till öarna som ligger ca. 10-15 minuters båtfärd från Ao Nang. Där hittar ni så kallade paradisöar som får en att lysa upp och uppskatta naturen i Thailand ännu mer.

  

Så söker ni små fina stränder, lång ifrån sådana ni hittar i Spanien eller Grekland, så är det rätt ställe för er. Tveka inte att ta minst en vecka i Ao Nang eller Railay för att utforska denna del av Thailand.

Design och lösning - Terabyte Nordic